Skybar SIXX Tiel

Wie zijn wij?

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. De Skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht en geniet van de gezellige ambiance van SIXX Skybar. Geniet van de heerlijkste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites die met passie worden bereid. Vanaf ons terras heb je uitzicht op de hele omgeving.

Tijdens de openingstijden van de SIXX Skybar kunt u een bezoek brengen aan ons uitkijkpunt met uitzicht over de Betuwe. Het uitkijkpunt is alleen via trappen bereikbaar vanuit de SIXX Skybar.

SIXX Events

SIXX Skybar organiseert ook events.Tijdens SIXX Events wordt de Skybar omgetoverd tot een event paradijs. Wij zenden de Formule 1 wedstrijden uit op groot scherm, maar organiseren ook dance events, voor ieder wat wils!

Bekijk onze komende events

Borrels & Partijen Tiel

Onze sfeervolle Skybar is de ideale plek voor borrels, bruiloften, jubilea, receptie, dan wel swingend feest of ieder ander bijzonder evenement. Events tot 350 personen kunnen bij ons gehost worden. Ons professionele team, met ruime ervaring, bespreekt graag alle mogelijkheden en adviseert je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Skybar SIXX Tiel

Trouwen met uitzicht over de Betuwe?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!