Skybar SIXX Tiel

Wie zijn wij?

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. De Skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht en geniet van de gezellige ambiance van SIXX Skybar. Geniet van de heerlijkste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites die met passie worden bereid. Vanaf ons terras heb je uitzicht op de hele omgeving.

Tijdens de openingstijden van de SIXX Skybar kunt u een bezoek brengen aan ons uitkijkpunt met uitzicht over de Betuwe. Het uitkijkpunt is alleen via trappen bereikbaar vanuit de SIXX Skybar.

De SIXX Skybar openingstijden:

  • Donderdag 17:00 – 00:00
  • Vrijdag 17:00 – 00:00
  • Zaterdag 17:00 – 00:00
  • Zondag 17:00 – 23:00

Borrels & Partijen

Onze sfeervolle Skybar is de ideale plek voor borrels, bruiloften, jubilea, receptie, dan wel swingend feest of ieder ander bijzonder evenement. Events tot 350 personen kunnen bij ons gehost worden. Ons professionele team, met ruime ervaring, bespreekt graag alle mogelijkheden en adviseert je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

SIXX Events

SIXX Skybar organiseert ook events. Tijdens SIXX Events wordt de Skybar ingericht tot een event paradijs. Wij zenden de Formule 1 wedstrijden en een aantal voetbal wedstrijden uit op groot scherm, maar als er iets is om te vieren staan we daar ook zeker voor open!

Bekijk onze komende events